Somatiek en regulatie

Dienst

Somatiek & regulatie

“Mijn dochter van 3,5 jaar is nog niet zindelijk, ze durft niet op de wc te poepen en ze moet bijna naar school. Wat kunnen we doen?”

Als er bezorgdheden zijn rondom somatische vraagstukken dan kunnen wij met je meedenken. Samen onderzoeken we welke patronen zijn ontstaan en hoe we deze kunnen begrijpen en op een nieuwe manier aan de slag gaan met elkaar.
Vragen rondom complexe zindelijkheid, obstipatie, incontinentie, buikpijn of hoofdpijn zijn voorbeelden hiervan. Het is van belang dat er een contact is, of is geweest, met een medisch specialist.
Urotherapie en medische hypnotherapie zijn mogelijkheden bij deze vragen.
Het samenwerken gaat altijd uit van de visie van waaruit wij werken. Dit betekent bijvoorbeeld dat we, naast de primaire vraag, ook contact met school opneemt en bij jullie thuis komt tijdens het proces. Alles hangt met elkaar samen en dan helpt het als alle neuzen dezelfde kant opstaan!

Voor meer informatie over urotherapie en medische hypnotherapie kunt u bij downloads kijken.

Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met ons om te kijken welke route in hulpverleningsland het meest passend kan zijn voor de vragen die leven bij jullie.

“Focus met belonen op het seintje van aandrang herkennen, in plaats van op een droge of schone broek hebben”

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]