Samenwerking

Anther systeemtherapie

Samenwerking

Anther werkt intensief samen met Via Trox Systeemtherapie. Deze samenwerking is ontstaan vanuit een gedeeld visie op samenwerken met gezinnen en met organisaties. Daarnaast bestaat de samenwerking met Basic Trust als licentiehouder voor de provincie Drenthe. Anther heeft goede relaties met medisch specialisten van het UMCG, (kindergeneeskunde, sociale pediatrie, kinderurologie) en kindergeneeskunde van het WZA en Treant. Door de korte lijnen kan er vlot geschakeld worden gedurende het proces.

Consultatie

Het is voor organisaties mogelijk om Anther te consulteren bij vragen over complexe zindelijkheid, obstipatie en incontinentie voor ontlasting en/of urine. Ook kan er onderzocht worden of Anther een deelbehandeling kan bieden op dit gebied, die uitgevoerd kan worden tegelijk met een bestaande behandeling.

Trainingen & lezingen

Er bestaat de mogelijkheid om Anther in te schakelen om een training, of lezing op maat te geven. Afhankelijk van het onderwerp zal zij deze zelf geven, of in samenwerking met Via Trox of Basic Trust. Het is ook mogelijk om gastcolleges te geven voor het HBO Pedagogiek, Social Work, PABO.

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]