Samenwerking

Anther systeemtherapie

Samenwerking

“Laten we erkennen dat er niet een allesomvattende theorie of aanpak is of zal zijn die ons handelen kan sturen. Laten we alles delen; boeken, powerpoints, ideeën. Het is met kennis zoals met liefde. Ze bestaat alleen wanneer ze gedeeld wordt.”  (Justine van Lawick)

 

Anther werkt intensief samen met Via Trox Systeemtherapie. Deze samenwerking is ontstaan vanuit een gedeeld visie op samenwerken met gezinnen en met organisaties. Anther heeft goede relaties met medisch specialisten van het UMCG, (kindergeneeskunde, sociale pediatrie, kinderurologie) en kindergeneeskunde van het WZA en Treant. Door de korte lijnen kan er vlot geschakeld worden gedurende het proces.

Consultatie

Het is voor organisaties mogelijk om Anther te consulteren bij vragen over complexe zindelijkheid, obstipatie en incontinentie voor ontlasting en/of urine. Ook kan er onderzocht worden of Anther een deelbehandeling kan bieden op dit gebied, die uitgevoerd kan worden tegelijk met een bestaande behandeling.

Trainingen & voorlichtingen

Er bestaat de mogelijkheid om Anther in te schakelen om een training, of voorlichting op maat te geven. Afhankelijk van het onderwerp zal zij deze zelf geven, of in samenwerking met collega’s.
Het is ook mogelijk om gastcolleges te geven voor het HBO Pedagogiek, Social Work, PABO.

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.